tiistai 6. heinäkuuta 2010

100 Faktaa pt. 2

Jatkakaamme mielenkiintoisten faktojen parissa.

41. Olen epäjärjestyksen kuningatar, enkä voi sietää sitä piirrettä itsessäni. Olen siis epäjärjestyksestä pitämätön epäjärjestyksellinen ihminen. Se ei ole lainkaan hyvä yhdistelmä.

42. Kotini on siis harvoin tiptop. Usein, kun saan tiedon saapuvista vieraista, alan huiskia ympäriinsä sellaisella vauhdilla ja tarmolla, että heikompaa hirvittää.

43. Saan toisinaan kuitenkin valtavia tarmonpuuskia ja siivousmotivaatiota. Näinä hetkinä luuttuankin sitten lattiasta kattoon.

44. ... Työskentelen mm. siivoojana ja ärräntätinä.

45. En ymmärrä ihmisiä, jotka eivät pidä tiskaamisesta.

46. Lempijuomani ovat Coca-Cola ZERO, Rainbown appelsiinimehu ja Crowmoorin extrakuiva omenasiideri.

47. Minulla on rumat jalat.

48. ---ja kuivat kädet.

49. Vihaan muuttamista. Kaikki se pakkaaminen ja hössöttäminen, puhumattakaan raskaiden tavaroiden kantamisesta. Järjestelyvaihe on vielä jopa siedettävä jos sen saa tehdä organisoidusti ja 'porrastetusti', eikä niin, että kaikki kamat heitetään kämppään ja mietitään sitten, mikä menee minnekin... Eijeijei.

50. Olen luultavasti muuttamassa tällä viikolla.


***

Huomenna menemme siis Teemun kanssa katsomaan Ojoisille toista HOPSin kohdetta, ja jos se miellyttää, raahaamme tavaramme sinne kenties jo tällä viikolla. Mukavaa kovin, maisemanvaihdos tuleekin tarpeeseen.
Asunto on nykyistämme muutaman neliön isompi, se sijaitsee kerrostalossa ja siinä on parveke. Oi, pääsen siis nauttimaan aamukahvista parvekkeella vielä tänä kesänä.